آلودگی نیترات(آلودگی مرگبار)
آب و نیتروژن دو عامل مهم محدود کننده رشد و عملکرد محصولات کشاورزی می باشند. گرچه نیتروژن از عناصر غذایی ضروری گیاهان به شمار می رود، ولی پیامد استفاده بی رویه از کودهای دارای ترکیبات نیتروژنی، به منظور تولید بیشتر فراورده های کشاورزی در دهه های اخیر، باعث آلودگی محیط زیست شده است. بیشترین غلظت مجاز نیترات در آب آشامیدنی به وسیله ی سازمان محیط زیست ایالات متحده ی آمریکا 45 میلی گرم در لیتر تعیین شده است. بسته به میزان آبیاری و نوع محصول میزان کود نیتروژنه تغییر می کند. مصرف به اندازه از این کود تنها راه کنترل این آلاینده است.
بیماری در اثر آلودگی نیترات:
نیترات موجود در آب آشامیدنی یا مواد غذایی باعث ایجاد اختلالات تنفسی و خونی در نوزادان می گردد و نوعی بیماری به نام سندرم بچه ی آبی که در نهایت به مرگ آنها منجر می شود، سبب می شود. در بزرگسالان نیز نیترات در بدن تبدیل به نیتریت شده و با ترکیب با آمینها، ترکیب نایروز آمین را به وجود می آورد که عوامل مهم ایجاد سرطان شناخته شده است. در دام ها، نیترات موجب سقط جنین، کاهش تولید شیر و مرگ آنها می شود.
I am in fact thankful to the owner of this web site who has shared this enormous piece of writing at at this time. Adrea Oliver Nestor
Howdy very nice blog!! Guy .. Excellent .. Amazing .. Lindsy Geno Farrar
This article will assist the internet viewers for building up new web site or even a blog from start to end.| Viv Eugen Lowry