آلودگی نیترات(آلودگی مرگبار)
آب و نیتروژن دو عامل مهم محدود کننده رشد و عملکرد محصولات کشاورزی می باشند. گرچه نیتروژن از عناصر غذایی ضروری گیاهان به شمار می رود، ولی پیامد استفاده بی رویه از کودهای دارای ترکیبات نیتروژنی، به منظور تولید بیشتر فراورده های کشاورزی در دهه های اخیر، باعث آلودگی محیط زیست شده است. بیشترین غلظت مجاز نیترات در آب آشامیدنی به وسیله ی سازمان محیط زیست ایالات متحده ی آمریکا 45 میلی گرم در لیتر تعیین شده است. بسته به میزان آبیاری و نوع محصول میزان کود نیتروژنه تغییر می کند. مصرف به اندازه از این کود تنها راه کنترل این آلاینده است.
بیماری در اثر آلودگی نیترات:
نیترات موجود در آب آشامیدنی یا مواد غذایی باعث ایجاد اختلالات تنفسی و خونی در نوزادان می گردد و نوعی بیماری به نام سندرم بچه ی آبی که در نهایت به مرگ آنها منجر می شود، سبب می شود. در بزرگسالان نیز نیترات در بدن تبدیل به نیتریت شده و با ترکیب با آمینها، ترکیب نایروز آمین را به وجود می آورد که عوامل مهم ایجاد سرطان شناخته شده است. در دام ها، نیترات موجب سقط جنین، کاهش تولید شیر و مرگ آنها می شود.
Hurrah! After all I got a weblog from where I be capable of actually obtain helpful information concerning my study and knowledge. Phillis Trip Apul
Great blog article. Really looking forward to read more. Fantastic. Melosa Lannie Greenland
You made some respectable points there. I looked on the web for the problem and found most individuals will go along with with your website. Vittoria Javier Muhammad