آلودگی نیترات(آلودگی مرگبار)
آب و نیتروژن دو عامل مهم محدود کننده رشد و عملکرد محصولات کشاورزی می باشند. گرچه نیتروژن از عناصر غذایی ضروری گیاهان به شمار می رود، ولی پیامد استفاده بی رویه از کودهای دارای ترکیبات نیتروژنی، به منظور تولید بیشتر فراورده های کشاورزی در دهه های اخیر، باعث آلودگی محیط زیست شده است. بیشترین غلظت مجاز نیترات در آب آشامیدنی به وسیله ی سازمان محیط زیست ایالات متحده ی آمریکا 45 میلی گرم در لیتر تعیین شده است. بسته به میزان آبیاری و نوع محصول میزان کود نیتروژنه تغییر می کند. مصرف به اندازه از این کود تنها راه کنترل این آلاینده است.
بیماری در اثر آلودگی نیترات:
نیترات موجود در آب آشامیدنی یا مواد غذایی باعث ایجاد اختلالات تنفسی و خونی در نوزادان می گردد و نوعی بیماری به نام سندرم بچه ی آبی که در نهایت به مرگ آنها منجر می شود، سبب می شود. در بزرگسالان نیز نیترات در بدن تبدیل به نیتریت شده و با ترکیب با آمینها، ترکیب نایروز آمین را به وجود می آورد که عوامل مهم ایجاد سرطان شناخته شده است. در دام ها، نیترات موجب سقط جنین، کاهش تولید شیر و مرگ آنها می شود.
You completed various nice points there. I did a search on the matter and found nearly all people will agree with your blog. Glory Corbie Heyman
You made some nice points there. I did a search on the subject matter and found most people will agree with your site. Ethelind Lesley Gherlein
I am genuinely thankful to the holder of this web site who has shared this enormous post at at this time. Chickie Darnall Emlen